Trouwreportage Zutphen

Ga je binnenkort trouwen in Zutphen of in de omgeving? Dan kan een mooie trouwreportage in de regio Zutphen natuurlijk niet ontbreken. Als professioneel fotograaf zou ik het een eer vinden om jullie liefde voor elkaar vast te mogen leggen in de mooiste beelden. Samen met jullie bekijken we allereerst wat jullie wensen zijn: wat moet er gefotografeerd worden? Gemeentehuis? Kerk? Receptie? Feest? Een shoot?

Favoriete locatie

De shoot is desgewenst een onderdeel van de trouwreportage in bijvoorbeeld Zutphen. Hij kan plaatsvinden op een locatie naar keuze. Dit kan een mooi park zijn, een favoriet restaurant, of een andere plek waar jullie een fijne herinnering aan hebben. Mochten jullie liever binnen fotograferen, dan zijn jullie ook van harte welkom in mijn studio. Hier beschik ik over geavanceerde apparatuur om jullie mooi op de foto te zetten. Om er zeker van te zijn dat jullie genoeg keuzes hebben, maak ik een groot aantal opnames.

Contact

Daags na jullie huwelijk kunnen jullie de trouwreportage in Zutphen in een speciaal album op mijn website bekijken. De foto’s worden professioneel bewerkten kunnen bijvoorbeeld ook in zwart-wit of sepia uitgevoerd worden. Dat vinden jullie tenslotte terug in een album, dat jullie zelf kunnen kiezen. Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden voor een trouwreportage door mij? Neem dan contact met me op!