portfolio

Als documentaire stijl trouwfotograaf vertel ik het echte verhaal van jullie dag

Candid wedding photography

“candid”
/ˈkandɪd/

adjective

-truthful and straightforward

-(of a photograph of a person) taken informally, especially without the subject's knowledge.

De fotograaf op je bruiloft brengt je dag onvergetelijk in beeld

Jullie huwelijk zal voorbij flitsen. Wat is er dan mooier dan een professionele fotograaf op jullie bruiloft die oog heeft voor de mooiste momenten en werk met natuurlijk licht? Als fotograaf op jullie bruiloft zorg ik dat jullie trouwdag wordt vastgelegd in die speciale sfeer. De gevoelens, dat een moment, die speciale details. Ik maak spontane foto’s, sterk verhalende beelden in mooi composities zonder voorbedachte poses. Dat is mijn style. Daarbij werk ik zo onopvallend mogelijk en maak ik bruidsreportage die bij jullie past. Zodat jullie later rustig kunnen nagenieten van al die prachtige momenten.

Hoe werkt Vladimir Fotografie?

Sfeer en licht zijn bepalend voor geslaagde foto’s. Als professioneel fotograaf bereid ik jullie bruiloft goed voor. samen bekijken we jullie trouwlocatie en bespreken we jullie wensen. Zo leer ik jullie ook een beetje kennen. Heel belangrijk om straks de leukste, mooiste en originele momenten in beeld te brengen. 

Ik werk meestaal alleen, zo houd ik zelf de regie over het fotograferen en het bewerken van de foto’s. Ik maak veel foto’s maar laat jullie alleen de allermooiste zien. Deze foto’s plaats ik op een speciale pagina voor jullie op vladimirfotografie.com. Jullie kunnen de foto’s dan al snel te bekijken en delen met je familie en je vrienden.

Tijdens de voorbereiding zullen jullie vast veel vragen hebben. “Wat willen we wel of niet op de foto hebben?” “Waar willen we precies met z’n tweeën in beeld?” “Wat kost fotografie en past dat binnen ons budget?” Hoe willen we de bruidsreportage gepresenteerd worden, in een mooi trouwalbum of als digitaal bestand?” Op al jullie vragen geef ik graag een antwoord. Bel me gerust op 06 19 01 96 45 als je vragen hebt of voel het formuleer in. Succes met de voorbereidingen!