Familiefotografie portfolio 

Familiefotografie, de leukste foto’s voor nu en later!

Familiefotografie gaat vaak samen met veel lol. Voor en tijdens de fotoshoot.De geboorte van de kinderen, de gouden bruiloft van opa en oma, een leuk cadeau voor je ouders, een fotoshoot met familie uit het buitenland. Iedere familie heeft wel een andere reden om samen op de foto te gaan. De leukste ideeën ontstaan vaak op verjaardagen, trouwerijen, etentjes en andere familiefeestjes.

“We moeten eens een familiefotoshoot doen” hoor je dan wel eens. Maar het komt er maar niet van!

Familiefotografie in de buitenlucht of op locatie

Regel dan nu je familiefotografie bij Vladimir Fotografie. Ik maak spontane, unieke en authentieke foto’s van jou met je familie. Met ouders, (klein)kinderen en opa en oma of gewoon van je gezin. We gaan lekker naar buiten, naar een plek die jullie leuk vinden of ik bouw ter plaatse een mobiele studio.Familiefotografie kan ook plaatsvinden tijdens een creatief familie-uitje. Denk aan een middagje schilderen of een activiteit in de buitenlucht. Vaak ontstaan er dan hilarische momenten en hele mooie originele foto’s in een leuke sfeer.Van tevoren nemen we door hoe jullie het liefst op de foto willen want elke familie heeft een eigen stijl. Als jullie lekker ontspannen zijn, gaat de rest vanzelf.

Bekijk hier boven mijn portfolio familiefotografie, zo zie je een beetje wat mijn stijl is en hoe families in beeld worden gebracht.

Familiefotoshoot