Trouwreportage Deventer

Als ervaren fotograaf help ik jullie graag om jullie trouwdag tot een onvergetelijke ervaring te maken door middel van een trouwreportage in de regio Deventer. Ik fotografeer natuurlijk alle programmaonderdelen die je gefotografeerd wilt hebben. De fotoshoot moet op die manier een fantastisch onderdeel zijn van de mooiste dag in je leven. En na een paar dagen zet ik jullie foto’s in een album op mijn website, zodat jullie nog even lekker kunnen nagenieten. Tenslotte maak ik een album zoals we dat hebben afgesproken.

Locatie

De trouwreportage vindt natuurlijk plaats op de plaatsen in de regio Deventer waar alles zich afspeelt: gemeentehuis, kerk, restaurant enz. De shoot kan gedaan worden op locatie of in mijn studio, afhankelijk van wat jullie het liefst willen.

Contact

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om van je trouwreportage iets heel bijzonders te maken in de omgeving van Deventer? Neem dan eens een kijkje in mijn portfolio of neem direct contact met me op om jullie wensen te bespreken.