Kinderfotograaf Zutphen

Razensnel groot worden ze, de kinderen. En dan is het de moeite waard om een foto van ze te laten maken door een specialist in kinderfotografie in de omgeving van Zutphe. Zodoende kun je je later kunt herinneren hoe ze er toen uitzagen. En bovendien is een foto van de kids een leuk cadeautje voor opa en oma. Ik houd van kinderfotografie en ik vind het heel leuk om kinderen te fotograferen, zuiver en onbedorven als ze zijn.

Werkwijze kinderfotografie in Zutphen

Ik fotografeer in de studio, bij u thuis of op locatie. Wat u maar wilt. Ik maak een groot aantal foto’s die ik na de shoot in een album op mijn website zet. Dan kunt u de foto of de foto’s uitzoeken die u zou willen hebben. Die kunnen we vervolgens afdrukken op papier en inlijsten of opplakken op dibond of aluminium of achter acryl. Vaak zijn er zoveel totaal verschillende en leuke foto’s, dat het de moeite waard is er een collage mee te maken. Ik kan daar allemaal voorbeelden van laten zien in mijn studio.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor kinderfotografie in de regio Zutphen? Ga dan naar mijn website; daar vindt u er heel wat. Of neem contact met me op voor meer informatie of een afspraak. Tot ziens!