Familiefotoshoot

Familiefotograaf Zutphen

Er zijn genoeg redenen te bedenken om met de hele familie op de foto te gaan: zoals een verjaardagscadeau voor opa of oma, een herinnering aan een bijzonder familieweekend of een 25-jarig huwelijk. Als je met een grote familie bent, is het een hele kunst om een mooie groepsfoto te maken én ervoor te zorgen dat iedereen er individueel goed op staat. Je kunt deze taak met een gerust hart aan mij als familiefotograaf in de regio Zutphen overlaten.

Sessie

Als je mij inhuurt als familiefotograaf voor een shoot in Zutphen en omgeving, kunnen we dit op twee manieren organiseren:

– We spreken af op een door jullie uitgekozen plek in de regio Zupthen. Samen maken we een mooie setting om een goede en unieke foto te maken.
– Jullie komen met de hele familie naar mijn studio, waar we over alle benodigde apparatuur beschikken om een fraaie foto te maken.

Als familiefotograaf in de regio Zutphen maak ik altijd veel opnames, wel zo’n 200. Zo zijn we er zeker van dat er een aantal foto’s bij zit waar alle familieleden hun ogen open hebben en er goed op staan. Na afloop van de reportage plaats ik een album op mijn website met hierin alle opnames. Alle familieleden kunnen de beelden bekijken en samen zoeken jullie de mooiste beelden uit. Deze kan ik als bestand aanleveren, maar ook afgedrukt en ingelijst, op aluminium, op dibond of achter acryl.

Contact

Ben je op zoek naar een familiefotograaf in omgeving Zutphen en omgeving? Neem dan contact met mij op om een en ander te bespreken.