Familiefotoshoot

Familie fotograaf

Een verjaardag, een 50-jarige bruiloft van opa en oma of een reünie: er zijn genoeg gelegenheden waarbij je graag een familiefoto wilt laten maken. Wat de reden ook is, ik zie het als mijn taak om de hele familie op z’n voordeligst op de foto te zetten. Dus ben je op zoek naar een familiefotograaf in Apeldoorn en omgeving? Ik help je graag!

Familiefotograaf Apeldoorn

Voor het maken van een familiefoto kunnen we afspreken op een door jullie vastgestelde plek. Bijvoorbeeld in een mooi park, of bij iemand thuis. In dat geval neem ik mijn professionele apparatuur mee, zodat we ter plekke een mooie familiefoto kunnen maken in de regio Apeldoorn. Daarnaast is het mogelijk de foto in mijn studio te maken. In beide gevallen nemen we alle tijd om voldoende foto’s te maken, zodat we zeker een familiefoto hebben waar alle familieleden mooi op staan. Ik lever afdrukken in lijsten, op aluminium, dibond en achter acryl. Voorbeelden daarvan kan ik in mijn studio laten zien.

Contact

Ben je op zoek naar een goede familiefotograaf voor het maken van een foto in de regio Apeldoorn? Ik neem graag de diverse mogelijkheden met je door. Neem hiervoor vrijblijvend contact met mij op. Graag tot ziens!