Bruidsreportage Zutphen

Bij de voorbereidingen voor een bruiloft komt veel kijken. Catering, muziek, gastenlijsten, noem maar op. Bovendien willen jullie natuurlijk graag dat de dag wordt vastgelegd op de gevoelige plaat. Voor een mooie bruidsreportage in Zutphen en omgeving kunnen jullie mij inhuren als professioneel fotograaf.

Web album van de bruidsreportage in Zutphen

Voor de sessie kunnen jullie zelf een mooie locatie voor de bruidsreportage in Zutphen of in de regio kiezen of we gaan naar een locatie die ik gekozen heb. Desgewenst naar mijn studio. Daar maken we afspraken over. Verder spreken we af welke onderdelen van je trouwdag gefotografeerd moeten worden en hoe de foto’s afgeleverd zullen worden. Enkele dagen na de bruiloft kunnen jullie nog eens lekker nagenieten bij het bekijken van de foto’s. Deze staan in een afgeschermd album op mijn website.

Contact
Zijn jullie bezig met de voorbereidingen van je bruiloft en staat een bruidsreportage in de omgeving van Zutphen nog op jullie to-do lijstje? Ik denk graag met jullie mee over de inhoud en de vorm van de bruidsreportage. Door mijn ruime ervaring in het fotograferen van huwelijken kan ik allerlei ideeën inbrengen. Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.