Bruidsreportage Gelderland

Een trouwdag is niet compleet zonder een bijzondere bruidsreportage wanneer jullie bijvoorbeeld trouwen in Gelderland. Dan kun je mij inschakelen om deze dag vast te leggen in een bruidsreportage in Gelderland. We spreken met elkaar af wat de reportage precies gaat inhouden. De sessie kan bijvoorbeeld plaatsvinden op de locatie van de bruiloft, maar ook op een andere plek waar jullie misschien een speciale band mee hebben.

Foto’s op website

Alle foto’s die ik maak van de bruidsreportage in Gelderland plaats ik naderhand in een speciaal afgesloten album op mijn website. Jullie kunnen ze dan in alle rust bekijken, eventueel samen met familie en vrienden.

Contact

Van jullie bruidsreportage in Gelderland willen jullie natuurlijk iets bijzonders maken. Ik denk graag met jullie mee over een uniek concept om jullie liefde voor elkaar voor eens en voor altijd vast te leggen. Zijn jullie nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met me op.