Prijzen bruiloften

Ik fotografeer alles wat voor mijn lens komt, maar meer en meer word ik me ervan bewust dat ik met foto’s ook mijn eigen verhalen over wat ik meemaak en zie, kan vertellen. Daarom fotografeer ik zo graag huwelijken: het gaat daarbij immers altijd om een  verhaal, veel gevoelens en details. Dat raakt me en ik vind het dan ook fantastisch om  dat in plaatjes weer te geven en daar een verhaal van te maken. Dus ik kan zeggen dat mijn stijl  is ” fine art wedding photojournalism”.

Er zijn zoveel bruiloften als er bruidsparen zijn. Ieder bruidspaar heeft zijn eigen specifieke en originele invulling van de dag en ik streef ernaar bij dat specifieke karakter aan te sluiten. Opvallend trouwens, want ik vind dat je de fotograaf op zo’n dag eigenlijk niet moet zien. Het spreekt voor zichzelf dat we er van tevoren over moeten praten wat jullie wensen zijn: welk onderdeel wil je wel of niet gefotografeerd zien? Wil je een shoot met z’n tweeën en zo ja, waar? Wat is je budget voor de fotografie  en wat kunnen we doen binnen dat budget? Hoe wil je de foto’s gepresenteerd zien (bijv. een digitale bestanden of een album)?

Als wij dat allemaal op een rietje hebben, komt de prijs aan de orde. Het zal je niet verbazen dat we geen vaste prijslijst hebben. We spreken met elkaar een prijs af en leggen vervolgens onze afspraken in een contract vast. Zo kun je er zeker van zijn dat er op die grote dag daadwerkelijk gefotografeerd wordt!

Heb je een belangstelling voor en fotoreportage van je huwelijk door mij? Dan kun je me bellen (06 19 01 96 45) of via onderstaand formulier contact met me opnemen.

STEL UW VRAAG
vladimirfotografie@gmail.com