Gezinsfotograaf

familiefotoshoot1
familiefotoshoot2
familiefotoshoot3
familiefotoshoot13
familiefotoshoot9
familiefotoshoot11
familiefotoshoot12
familiefotoshoot22
familiefotoshoot30
familiefotoshoot37
familiefotoshoot49
familiefotoshoot42
familiefotoshoot43

 

 

 

Veel gelegenheden vragen erom op de gevoelige plaat vastgelegd te worden. Je moeder wordt 60 jaar en je wilt haar verrassen met een foto van de (klein)kinderen. Je ouders zijn 40 jaar getrouwd en om dit heuglijke moment te vieren, wordt er een familiefoto gemaakt. Of je wilt je eigen gezin laten fotograferen nu de kinderen nog jong zijn. Dit zijn allemaal speciale momenten, die ik als gezinsfotograaf voor u kan vastleggen op de gevoelige plaat. Ik heb veel ervaring met het fotograferen van gezinnen.

Werkwijze als gezinsfotograaf

Als gezinsfotograaf werk ik op twee manieren. We kunnen op een locatie afspreken om daar een foto te maken, bijvoorbeeld in het restaurant waar jullie met z’n allen gaan eten. Daarnaast is het mogelijk met het hele gezin naar mijn studio te komen. Naderhand kan iedereen de foto’s bekijken en kiezen in een speciaal album op mijn website.

Standaardserie of exclusieve serie

Ben je op zoek naar een goede gezinsfotograaf om een unieke foto te maken van je gezin of familie? Ik help je graag. Je kunt bij mij kiezen tussen een standaardserie (met één opstelling) en een exclusieve serie met veel meer mogelijkheden. Neem contact met mij op voor meer informatie.