Familiefotoshoot in Overijssel, spontaan en ontspannen

Met je gezin op de foto, of met de hele familie? Waarschijnlijk is het idee wel eens geopperd maar komt het er gewoon niet van.
Gewoon toch eens doen, een familiefotoshoot? Veel families plannen meteen een dagje uit zodat ze eens lekker kunnen bijpraten tijdens een borrel of lunch op een mooie plek.

‘Urban’ in Almelo of knusse familiereportage in Nijverdal?

Veel families kiezen voor een leuke plek in de omgeving. Buiten in de vrije natuur of in eigen dorp of stad. Krijg je al ideeën voor een relaxte familiereportage en wil je eens iets anders dan het ‘perfecte plaatje’ in de fotostudio?
Bekijk dan hier eens wat voorbeelden van originele familiefotoshoots.
Ik fotografeer gezinnen en families in de omgeving van Almelo en Hengelo maar ook plaatsen als Nijverdal, Ommen, Holten, Raalte en Rijssen zijn prachtig voor familiefotografie. Ouders met kinderen, opa’s en oma’s of broers en zussen. Zelfs de hond kan mee. Enorm leuk om te doen!
We gaan lekker naar het bos of naar een mooie ‘urban’ plek in de stad. Industrieel, een verlaten fabriek of toch liever knus en landelijk? Alles kan! Er zijn oneindig veel fotolocaties in Overijssel. Heb je nog niet de ideale plek gevonden, dan bedenken we er een. Of je nu kiest voor stad, dorp of natuur.

Veel ruimte is wel prettig, vooral voor grote families. Gelukkig zijn Twente en Salland rijk aan ruimte. In de vele natuurgebieden ken ik de mooiste plekjes. Of je nu kiest voor de groene oevers van de Regge, Vecht of Dinkel of het hart van een stad, zoals Hengelo of Zwolle. Jullie staan er allemaal leuk op, pret verzekerd! Omdat ik veel foto’s maak (zo’n 200) kunnen jullie na de fotoshoot rustig bekijken welke foto’s jullie het mooiste vinden.

Op z’n mooist met natuurlijk licht

Veel mensen plannen een fotoshoot in de lente of zomer vanwege de zon maar eigenlijk is elk seizoen geschikt. Natuurlijk licht zorgt namelijk voor de mooiste sfeer. Zo geeft een winterzonnetje een fantastisch effect maar ook een bewolkte lucht op de Holterberg kan hele originele foto’s opleveren.

Spontaan en ongedwongen, het beste recept voor de leukste familiefoto’s

Hebben jullie er al zin in? Plan dan snel een datum, bel of mail mij voor de leukste familiefoto’s. Vladimir Fotografie uit Nijverdal zorgt voor foto’s met een lach. Spontaan en ongedwongen.