Fotograaf Zutphen

familiefotoshoot1
familiefotoshoot2
familiefotoshoot3
familiefotoshoot13
familiefotoshoot9
familiefotoshoot11
familiefotoshoot12
familiefotoshoot22
familiefotoshoot30
familiefotoshoot37
familiefotoshoot49
familiefotoshoot42
familiefotoshoot43

Fotograaf Zutphen

Sommige momenten in je leven wil je graag vastleggen. Je trouwdag, de eerste verjaardag van je kindje of een speciale familieaangelegenheid. In dat geval kun je mij, professioneel fotograaf in Zutphen, inhuren om foto’s te maken. Hoe, waar, wat en wie; dat spreken we van tevoren allemaal met elkaar af.

Ik werk als fotograaf in mijn studio in Zutphen. Je bent van harte welkom om hierheen te komen voor een fotoreportage. Daarnaast is het ook mogelijk een fotoshoot te verzorgen op locatie. In beide gevallen zorg ik ervoor dat ik over alle benodigde apparatuur beschik om jou, je vrienden en je familie prachtig in beeld te brengen. Na afloop van de reportage zet ik de foto’s in een webalbum en kun je zelf een selectie maken van foto’s die je graag afgedrukt wilt hebben.

Fotografie projecten

Ben je op zoek naar een deskundige fotograaf in Zutphen voor uiteenlopende fotografieprojecten? Je kunt mij inschakelen voor portretfoto, m.n. kinderfoto’s, groepsfoto’s, bruidsfotografie, fotoreportage, loveshoot…. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met me op!