Loveshoot

15
17
16
2
1
2
14
24
loveshoot2
186
152
156
168Ljubica
404Ljubica
loveshoot3
loveshoot4
loveshoot5
loveshoot7
loveshoot9

Loveshoot

De loveshoot is overgewaaid uit de VS! Een loveshoot wordt ook wel een “pre-wedding” of verlovingsshoot genoemd. Gewoon omdat mensen het leuk vinden voor de bruiloft al leuke foto’s te hebben.

Als jullie gaan trouwen, is een loveshoot voor mij als fotograaf natuurlijk dé perfecte manier om jullie voor de bruiloft al een beetje te leren kennen. En de foto’s van de loveshoot zijn natuurlijk prima te
gebruiken voor jullie trouwkaart, bedankjes, of gewoon voor jullie interieur.

Lol bij de loveshoot

Natuurlijk hoef je niet perse te gaan trouwen als je een loveshoot wilt laten maken. Ik maak ook vaak loveshoots van jonge mensen die gewoon een leuke fotoshoot willen omdat ze zo gek zijn op elkaar.
Waar het bij een loveshoot vooral om gaat is het plezier. Het is belangrijk dat jullie lol hebben samen want dat zie je terug op de mooie foto’s. Trek lekker aan waar je je goed in voelt en blijf gewoon jezelf.
De meeste loveshoots die ik maak zijn dan ook heel ontspannen en spontaan. Ik heb als fotograaf al talloze keren genoten van de vele opnames op prachtige locaties. Inmiddels ken ik heel wat leuke plekjes
in de vrije natuur of in de stad . Meestal fotgrafeer ik tijdens het “the golden hour,”als het licht het mooist is. Natuurlijk mogen jullie zelf ook een voorstel doen voor een romantische locatie. Denk aan de plek
waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben. Jullie loveshoot wordt in elk geval heel bijzonder.

Werkwijze?

Ik maak veel opnames (ongeveer een uur) en plaats een selectie van de bewerkte foto’s op een speciale locatie op mijn website. Zo kunnen jullie samen de foto’s rustig bekijken en de mooiste foto’s selecteren.
Ik lever de foto’s als hoog resolutiebestand, als album, ingelijst in een mooie lijst, op canvas, glas of hout. Alles is mogelijk.

We want a loveshoot!

GET IN TOUCH >