Gezinsfotograaf Zutphen

familiefotoshoot1
familiefotoshoot2
familiefotoshoot3
familiefotoshoot13
familiefotoshoot9
familiefotoshoot11
familiefotoshoot12
familiefotoshoot22
familiefotoshoot30
familiefotoshoot37
familiefotoshoot49
familiefotoshoot42
familiefotoshoot43

Er zijn heel wat gelegenheden om geschiedenis te schrijven met een foto. Denk aan de verjaardag van je zoon of dochter, aan het moment waarop je vader Abraham ziet of aan je eigen 25-jarig huwelijk. Als gezinsfotograaf in de regio Zutphen beschik ik over de ervaring, de kennis en de apparatuur om jou en je gezin prachtig vast te leggen op de gevoelige plaat.

Werkwijze

Als gezinsfotograaf in de regio Zutphen kom ik graag langs op locatie om een foto te maken. Maar het is ook mogelijk de opnames in mijn professionele studio te doen. Dit hangt helemaal af van je wensen. Na afloop plaats ik de foto’s in een speciaal album op mijn website, waaruit jullie een selectie kunnen maken. De gekozen foto kan op diverse manieren worden aangeleverd:

* als bestand
* afgedrukt op papier en ingelijst
* afgedrukt op papier en geplakt op aluminium
* afgedrukt op papier en verwerkt achter acryl

Van deze verwerkingsmethodes kun je voorbeelden bezichtigen in mijn studio.

Contact

Ben je op zoek naar een fijne gezinsfotograaf in Zutphen die alle gezinsleden op hun gemak kan stellen? Ik help je graag! Neem een kijkje in mijn portfolio om een beeld te krijgen van mijn werk. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact met mij opnemen.