Trouwen in Twente

Hebben jullie er al zin in, jullie trouwerij? De datum komt dichterbij, de voorbereidingen zijn in volle gang en de gesprekken gaan alleen nog maar over … de bruiloft.
Trouwen jullie in Twente of Salland en zijn jullie op zoek naar een bruiloftsfotograaf? Dan is het natuurlijk prettig als de fotograaf uit de buurt komt en de omgeving in Overijssel goed kent. Vladimir Fotografie is gevestigd in Nijverdal (Hellendoorn) en goed bekend in de regio Twente en Salland. Ik werk onder meer in de omgeving van Almelo, Enschede, Hengelo en Zwolle.

Mooie trouwlocaties in Noordoost-Twente en Salland

Hebben jullie al een mooie locatie voor de trouwreportage? In Twente en Salland wemelt het van de mooie trouwlocaties, zoals de historische landgoederen omgeven door heerlijke natuur en historische gebouwen. Bekende trouwlocaties zijn: Landgoed Singraven (prachtig gelegen langs De Dinkel bij Denekamp), landgoed Schuilenburg (Aan de Regge bij Hellendoorn) en landgoed De Uitkijk (Hellendoornseberg). Er zijn ontelbaar veel mooie locaties voor trouwfoto’s en fotoshoots in Twente, zoals de omgeving van Kasteel Twickel en ’t Lutterzand. In Salland lenen de Lemelerberg, de omgeving van de Vecht en veel andere plekken zich voor een prachtige reportage.
Ook Almelo, Enschede of Hengelo en zeker niet te vergeten Zwolle hebben veel te bieden en natuurlijk de authentieke dorpjes als Hellendoorn, Vasse (de watermolens bij Vasse) en het stadje Ootmarsum.

De trouwfotograaf, tips voor de mooiste foto’s

Omdat ik een groot deel van de dag aanwezig ben op jullie bruiloft is het fijn als we een goede klik hebben. Het is prettig als jullie je op je gemak voelen bij mij. Ook mijn stijl moet jullie aanspreken; spontane foto’s in verhalende composities, zonder voorbedachte poses. Daarbij werk ik zo onopvallend mogelijk.
Past dat bij jullie? Kom dan eens langs of ik kom bij jullie langs, zodat ik jullie voorbeelden kan laten zien van de verschillende trouwreportages die ik gemaakt heb.

Natuurlijk licht en de juiste sfeer

Natuurlijk licht bepaalt de sfeer van de foto. Ik fotografeer dan ook graag bruiloften op plaatsen met veel natuurlijk licht, zoals De Sallandse Heuvelrug met z’n Holterberg. Ik heb hier al menig plaatje geschoten. Wil je eens de sfeer proeven van mijn bruidsreportages en wat meer van mijn werk zien? Neem dan snel contact op.